|
AsaSiN
Administrator
| Data inscrierii: 04/Aug/2008 |
| Mesaje: 42 |
|
|
 |
Tutorial,simplu si usor,urmati pasii:
1.Da-ti la File>New cu 800x800.
2.Da-ti sus la Filter>Render>Clouds (mai intai alegeti nuanță care o vreti)
3.Dupaia va duceti iar la Filter>Render>Lens Flare.
4.Setati unde vreti sa fie soarele.
5.Si da-ti OK.
Trebuie sa iasa ceva de genu!

|
|
|
|
misanchik
| Data inscrierii: 24/Iul/2012 |
| Mesaje: 5 |
| Localitate: Bulgaria |
|
 |
Hi!!! Nice post Thank for that) Besides my friends real agree with me)) Thank again!
|
|
|
|
noganoga
| Data inscrierii: 14/Iul/2012 |
| Mesaje: 5 |
| Localitate: Israel |
|
 |
I want to tell that information real good good and again good))) Thank for it)
|
|
|